Main content

'Het Groene Dorp' in Alphen aan den Rijn krijgt een opknapbeurt

Woningcorporatie Woonforte laat ruim 200 huurwoningen in het Groene Dorp, vlakbij het Alphense stadshart, opknappen. Inclusief de algemene ruimtes zoals de trappenhuizen, stookruimtes, parkeerplaatsen onder de woning, de bergingen onder de woningen en in de tuinen enz.


Grote klus in het Groene Dorp

In opdracht van woningcorporatie Woonforte is De Goede Vastgoedonderhoud hard aan het werk in het ‘Groene Dorp’ in Alphen aan den Rijn. De klus bestaat niet alleen uit schilderen, maar ook uit het schoonmaken en herstellen van houten en ijzeren geveldelen. Het gaat om huizen aan de Kleiwerf, Pannewerk en Langewerk. Woonforte verwacht dat alle werkzaamheden eind augustus achter de rug zijn.

Karakteristiek in het Groene Dorp zijn de wit met groene gevels. Die zien er na de schilderbeurt weer als nieuw uit. Eerder liet Woonforte graffitimaker Joost Zwanenburg aan de slag gaan in het Groene Dorp.

“Wat ik tot nu toe hoor, zijn wij prima tevreden met het resultaat!“, laat Maureen Ovink, Communicatieadviseur bij Woonforte, ons weten.

Bron: Woonforte en AD Alphen https://www.ad.nl/alphen/groene-dorp-ziet-er-weer-fris-uit~acd2a233/
Fotocredits: Woonforte