Main content

Missie & Visie

Missie

Beheersbaar vastgoedonderhoud. Nu en in de toekomst. Met visie en kennis van zaken. Innovatief en betrokken. Schoon, veilig én duurzaam. Dat is de ontwikkeling die De Goede heeft doorgemaakt en die wij in praktijk brengen. Het kan anders, het kan beter, het kan meer: meer weten, meer kunnen, meer bieden. Betere totaaloplossingen voor vastgoedonderhoud. Tevreden relaties die profiteren van nieuwe inzichten en duurzame resultaten.


Visie

De Goede Vastgoedonderhoud staat voor resultaatgericht advies en onderhoud en renovatie van vastgoed. In onze werkzaamheden streven wij naar een optimalisatie van de leefwereld van de gebruiker, het bewerkstelligen van innovaties en continue monitoring van degradatieprocessen. Wij zijn verantwoordelijk voor het resultaat. Financieel, functioneel en technisch.

Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers en onze ketenpartners. Die langdurige samenwerking garandeert een betrouwbare levering van diensten en continue aandacht voor procesverbeteringen en reductie van faalkosten.