Main content

We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen!

De Goede houdt niet alleen gelijke tred met de laatste ontwikkelingen, wij zijn ze graag vóór. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onszelf en zijn pas tevreden als we resultaten behalen waarvan onze opdrachtgevers volop kunnen profiteren. Duurzaam denken, durven én doen, zo noemen wij dat.

We maken heldere afspraken vooraf. We plannen en calculeren op basis van zorgvuldige opname en inspectie. En we leggen functionele eisen vast in vooraf vastgestelde prestatie-eisen. We hanteren de richtlijnen van de RGS/KiB methodiek en de eisen van het nieuwe VGO-keur. Wij laten uw vastgoed weer stralen, nu en in de toekomst! Goed onderhoud van vastgoed zit ons immers in het bloed.

Schilderwerk Integraal onderhoud Resultaatgericht samenwerken

In 1931 startte Pieter de Goede in Vlaardingen een schildersbedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot het huidige De Goede Vastgoedonderhoud. Van vader op zoon en zelfs op kleinzoon groeide het bedrijf uit tot een moderne professionele organisatie met ruim 100 werknemers.

De Goede Vastgoedonderhoud heeft zich van een traditioneel schildersbedrijf ontwikkeld tot partner in duurzaam vastgoedonderhoud. De liefde voor het schildersambacht, de traditionele vakkennis en vakbekwaamheid zijn in de loop der jaren uitgebreid met moderne technieken, bouwkundig gevelonderhoud, het toepassen van energetische en veiligheidsmaatregelen, ondergrondinspecties, eigentijds materieel, onderhoudsscenario’s en dergelijke.

Verbeteringen in plannen, calculatie en kwaliteit werden binnen samenwerkingsvormen doorgevoerd en vastgelegd in een resultaatgericht onderhoudsplan. Hierdoor kreeg de organisatie een grotere vrijheid om zelf de onderhoudsactiviteiten van integraal onderhoud aan vastgoed technisch en financieel optimaal beheersbaar te realiseren.

De Goede Vastgoedonderhoud is uitgegroeid tot een bedrijf dat de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan onroerend goed uitvoert. Samen met onze ketenpartners. De Goede Vastgoedonderhoud streeft naar continuïteit en het minimaliseren van risico’s. De kwaliteit van onze organisatie wordt mede gewaarborgd door diverse keurmerken en samenwerkingsverbanden. We hanteren de richtlijnen van de methodiek van het Resultaatgericht Samenwerken met KiB als hulpmiddel en voldoen aan de eisen van het Keurmerk Vastgoedonderhoud (VGO-keur). Daarnaast zijn we VCA** gecertificeerd.

De Goede Vastgoedonderhoud is sinds 2022 onderdeel van elk® groep.

De Goede. Beter in vastgoedonderhoud!