Main content

Bewonersenquête Wooninvest

Heeft u een vraag, klacht of compliment? Onze medewerkers doen hun uiterste best om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren en de overlast voor u als bewoner tot een minimum te beperken. We zouden het zeer op prijs stellen als u uw mening over onze organisatie en dienstverlening aan ons kenbaar wilt maken. Zo kunnen we ons continu verbeteren. U kunt erop rekenen dat we uw reactie met uiterste zorg conform de privacy richtlijnen zullen behandelen.

Geachte bewoner,

De Goede Vastgoedonderhoud heeft de afgelopen periode, in opdracht van Wooninvest, werkzaamheden aan uw woning uitgevoerd. Wij stellen onze klanten in alle processen centraal en zijn continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit in dienstverlening en producten. Hierin is uw mening voor Wooninvest van groot belang. Daarom willen wij u graag een korte vragenlijst voorleggen.

Het invullen van de vragenlijst kost slechts enkele minuten. Alle ingevulde vragenlijsten en opmerkingen worden zorgvuldig door ons en Wooninvest behandeld en dienen als input voor onze verbeteringsprocessen. De uitslag van het tevredenheidsonderzoek wordt geëvalueerd met Wooninvest.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.