Main content

Vacature Financieel Administrateur

Ben jij de nieuwe Financieel Administrateur die wij zoeken? Als Financieel Administrateur maak je deel uit van een leuk, ervaren team van 5 medewerkers.


De Goede Vastgoedonderhoud is onderdeel van elk® groep 
We geloven in eenvoud. Als nieuwe generatie onderhoudsspecialisten willen we de dingen logischer en makkelijker maken. Weg van de traditionele aanpak en het gedoe in de bouw. We zijn een modern familiebedrijf. Gespecialiseerd in het renoveren en duurzaam in stand houden van bestaand vastgoed voor professionele opdrachtgevers, samen met onze ketenpartners. Dit bereiken we door te investeren in de beste mensen, de beste aanpak en door continu te verbeteren.

Bij De Goede Vastgoedonderhoud vind je een zelfstandige en afwisselende baan in een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen. En supergezellige collega’s natuurlijk!

Ben jij de nieuwe Financieel Administrateur die De Goede Vastgoedonderhoud zoekt? 
Als Financieel Administrateur kom je in een leuk, ervaren team van 5 medewerkers terecht, waarvan één Hoofd Financiële Administratie en één Administratief Medewerker die werkzaam is op onze vestging in Dordrecht.

Jouw belangrijkste taken zijn:
·  Crediteuren- en debiteurenbeheer
·  Zorgdragen dat het grootboek aansluit op de sub-administraties en de  tussenrekeningen op orde zijn
·  Vastlegging van de facturering
·  Verantwoordelijk voor codering, verwerking en archivering van dagafschriften
·  Periodiek controleren van de standaard WKA-gegevens
·  Controleren en verwerken van financiële mutaties

Wie zoeken wij?
Je beschikt minimaal over minimaal een relevante en afgeronde MBO-opleiding en je hebt bij voorkeur 3 tot 6 jaar (relevante) werkervaring. Je hebt tevens ervaring met bedrijfsadministratie.  Als persoon ben je iemand met een hands-on mentaliteit. Je werkt secuur en gestructureerd. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent flexibel het wisselen tussen de diverse werkzaamheden. Verder heb je een goede kennis van Excel en is het een pré als je met AFAS kunt werken.

Ben je verantwoordelijk, heb je hart en respect voor jouw klanten en collega’s én ben je wars van gedoe maar ‘doe je liever gewoon’? Solliciteer dan snel!

Ben je enthousiast en heb je interesse?
Neem dan contact op met Marlous Veen, Corporate recruiter van Elk Groep via marlousveen@elk.nl. Je motivatiebrief en C.​V.​ kun je ook mailen naar Marloes Veen o.​v.​v.​ ‘vacature Financieel Administrateur’.​

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie door recruitment-, detacherings- of uitzendbureaus: we waarderen uw enthousiasme om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp van buitenaf, dan nemen wij contact op met de bureaus waarmee wij graag samenwerken.