Main content

Timmerkracht gezocht!

De Goede Vastgoedonderhoud is op zoek naar een gemotiveerde Timmerkracht of Leerling Timmerkracht die fulltime beschikbaar is! Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken? Reageer dan snel!


Wat houdt de functie in?

Als Timmerkracht ben je verantwoordelijk voor plaatsing en herstel van hout(constructies). Je werkt op basis van eenduidige werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder, onder regelmatig toezicht. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Tot je werkgebied behoort het plaatsen van ramen, kozijnen, overige gevelelementen, aftimmeringen en de sanering van door houtrot aangetast houtwerk en de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk. Daarnaast kan het voorkomen dat je verwante werkzaamheden uitvoert, zoals basis schilderwerk en glaszetten, wanneer deze direct verband houden met de hoofdactiviteit of noodzakelijk zijn om de hoofdactiviteit voortgang te doen vinden.

Waar kom je te werken?

Bij De Goede Vastgoedonderhoud zijn wij voor onze opdrachtgevers het deskundige aanspreekpunt voor integrale onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed. Zo streven wij naar partnerschap met onze opdrachtgevers en continuïteit in de samenwerking met als belangrijke doelstelling het beheersbaar maken van het onderhoud aan hun vastgoed. Met ruim 100 collega’s werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en met onze ketenpartners. Die samenwerking garandeert een betrouwbare levering van diensten, continue aandacht voor procesverbeteringen en minimalisering van faalkosten. Innovatief, betrokken, schoon, veilig én duurzaam zijn belangrijke kernwoorden voor ons. Dat is de ontwikkeling die De Goede VGO heeft doorgemaakt en die we dagelijks in de praktijk brengen. Het kan anders, het kan beter: meer weten, meer kunnen, meer bieden. Betere totaaloplossingen voor integraal vastgoedonderhoud. Tevreden relaties die profiteren van nieuwe inzichten en duurzame resultaten, dat is ons doel.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een gemotiveerde, accurate en deskundige collega. Je bent naast vakbekwaam, flexibel, collegiaal, een echte teamplayer en oplossingsgericht. Je beschikt over:
- Meerdere jaren ervaring als Timmerkracht (niet van toepassing op leerling timmerkracht)
- Kennis van houtbewerking op MBO niveau
- Kennis van wet- en regelgeving over milieu en veiligheid
- Goede sociale vaardigheid om met collega’s/klanten/bewoners te communiceren
- Rijbewijs B
- Een representatieve uitstraling
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met een informele sfeer op verschillende projecten. Je valt onder de CAO Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Het betreft een fulltime arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Daarnaast krijg je scholing om je eventueel verder te specialiseren en/of kennis up-to-date te houden.

Ben je enthousiast en heb je interesse in de functie?

Mail dan je motivatiebrief en C.V. voor 31 januari 2018 naar personeelszaken@degoedevgo.nl o.v.v. ‘vacature Timmerkracht’.