Main content

Terugblik TOPMIDDAG elk® groep

Een voor een druppelden de collega’s van De Goede, VIOS en elk® binnen op de KNVB Campus in Zeist. Een groep van ongeveer 400 collega’s ontmoeten elkaar tijdens de gezellige en inspirerende elk® Teammiddag. 


Een voor een druppelden de collega’s van De Goede, VIOS en elk® binnen op de KNVB Campus in Zeist. Een groep van ongeveer 400 collega’s ontmoeten elkaar tijdens de gezellige en inspirerende elk® Teammiddag. 

Jef van de Hout trapte de middag af met uitleg over Teamflow: waar ben je goed in en waar ligt jouw kracht binnen het team. Toon Gerbrands vertelde o.a. dat succesvol samenwerken gaat over vertrouwen, positieve intentie en je energie managen. 
Jacco Tempelman introduceerde het Topfit-programma ‘Ben je vitaal genoeg en heb je genoeg energie om te doen wat je wilt en waar je blij van wordt?’ Michael Kortekaas haakte daarop in en gaf oplossingen hoe je met kleine veranderingen fitter en vitaler kunt worden. 

De dagvoorzitter ging in gesprek met Roel van Elk over het Topteam en Topfit programma. Een terugblik van Roel.

“Wat was het genieten 14 oktober! Zo indrukwekkend om iedereen voor het eerst bij elkaar te zien. Wat een mooie club mensen!
Hopelijk waren jullie net als ik geboeid door onze sprekers en heb je voor jezelf iets uit hun verhalen kunnen halen. Persoonlijk vond ik het mooi om te zien hoe Toon Gerbrands binnen zijn. Topsport cultuur ook eigenlijk onze ‘geen gedoe’ filosofie toepast. Dingen klein maken, iemand de verantwoordelijkheid geven en simpelweg zorgen dat ze worden aangepakt.
De uitspraak van Michael Kortekaas ‘dat wat je doet, daar word je goed in’, vond ik ook een mooie! Zeur en klaag je veel, dan word je daar goed in. Maar leer je bijvoorbeeld omgaan met teleurstelling of tegenslag, dan ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen. Past mooi bij ons motto ‘geen gedoe, gewoon doen!’.

Van start met TOPFIT
Ik ben ook blij dat we met deze kick-off nu ook echt van start kunnen met het TOPFIT-programma. Leuk om al zoveel mensen enthousiast te zien! We hebben al meerdere aanmeldingen ontvangen. Twijfel je nog of denk je ‘ja, ik wil ook meedoen’? Meld je dan bij Amela of Karen. We zorgen ervoor dat je dan meer informatie van ons krijgt, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ik zou zeggen: gun het jezelf! (en uiteindelijk ook al je dierbaren).

Financieel fit
Als je het over Topfit of vitaliteit hebt, dan heb je het ook over financieel fit zijn. Heb je moeite om in deze lastige tijden je rekeningen te betalen of heb je daar regelmatig zorgen over? Heel begrijpelijk en je bent echt niet de enige! We begrijpen dat dit voor stress kan zorgen en je geluk in de weg staan. Loop jij hier tegenaan? Dan willen we graag kijken of we je daarmee kunnen helpen. Ook hiervoor meld je je bij één van je HR-collega’s. Wij gaan dan samen met jou kijken of we je financieel fitter kunnen maken. Daarvoor zoeken we een passende oplossing. En natuurlijk gaan de HR-collega’s hier uiterst discreet mee om! 

Tot slot, nog even nagenieten van Topmiddag
Voor een leuke terugblik van de Topmiddag kun je de aftermovie bekijken via: Aftermovie Topmiddag 2022  
De foto's kun je zien via de volgende link: 
Topmiddag 2022 fotoalbum deel 1 en Topmiddag fotoalbum deel 2 

Kon je er niet bijzijn op 14 oktober en ben je benieuwd naar wat er die middag is besproken? Laat je dan vooral even bijpraten door je collega’s en/of projectleider.

Nogmaals, dank je wel iedereen voor je aanwezigheid!”

Hartelijke groeten,
Roel van Elk

Fotocredits: Miriam Rohde