Main content

Tattistraat - Rotterdam

Een imposante staal- en steigerconstructie in het atrium van dit wooncomplex.


Voor Havensteder is een belangrijk uitgangspunt dat bewoners tijdens onderhoudswerkzaamheden in hun woning kunnen blijven wonen. Vandaar dat er goed voorbereidend werk werd uitgevoerd op de bestaande lagen van de stalen constructie van het atrium en de galerijen. Vervolgens werd de stalen constructie voorzien van een nieuwe verflaag. Daarnaast werden de open roosters vervangen door dezelfde afwerking als de rest van de galerij. De schade aan de houten latjes die de galerij vormen zijn hersteld of vervangen. Ook de buitengevel en het trappenhuis werden onder handen genomen en geschilderd.

Om de bereikbaarheid goed te regelen werd in het atrium een imposante steigerconstructie gebouwd om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en de bewoners zo min mogelijk tot overlast te zijn.