Main content

(Leerling) Onderhoudstimmerman gezocht!

De Goede Vastgoedonderhoud is op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudstimmerman die fulltime beschikbaar is! Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!


Wat houdt de functie in?

Als Onderhoudstimmerman ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk. Daarnaast kan het voorkomen dat je verwante werkzaamheden uitvoert, zoals basis schilderwerk en glas zetten.

Je werkt op basis van eenduidige werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder, onder regelmatig toezicht. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit.

Waar kom je te werken?

Bij De Goede Vastgoedonderhoud zijn wij voor onze opdrachtgevers het deskundige aanspreekpunt voor integrale onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed. Zo streven wij naar partnerschap met onze opdrachtgevers en continuïteit in de samenwerking met als belangrijke doelstelling het beheersbaar maken van het onderhoud aan hun vastgoed.

Met ruim 100 collega’s werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners. Die samenwerking garandeert een betrouwbare levering van diensten, continue aandacht voor procesverbeteringen en minimalisering van faalkosten.

Innovatief, betrokken, schoon, veilig én duurzaam zijn belangrijke kernwoorden voor ons. Dat is de ontwikkeling die De Goede VGO heeft doorgemaakt en die we dagelijks in de praktijk brengen. Het kan anders, het kan beter: meer weten, meer kunnen, meer bieden.Betere totaaloplossingen voor integraal vastgoedonderhoud. Tevreden relaties die profiteren van nieuwe inzichten en duurzame resultaten, dat is ons doel.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een gemotiveerde, accurate en deskundige collega. Je bent naast vakbekwaam, flexibel, collegiaal, een echte teamplayer en oplossingsgericht.
Je bent voor ons de ideale kandidaat als je:
-  meerdere jaren als Onderhoudstimmerman werkzaam bent geweest (niet van toepassing op leerling timmerkracht)
-  kennis hebt van houtbewerking op MBO niveau
-  kennis hebt van wet- en regelgeving m.b.t. milieu en veiligheid
-  op een klantgerichte en dienstverlenende wijze met collega’s/klanten/bewoners kunt communiceren
-  in het bezit bent van rijbewijs B
-  een representatieve uitstraling hebt
-  de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een innovatief familiebedrijf met een prettige en informele werksfeer. Het arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en afgestemd op de CAO Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf.
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie voor een vast dienstverband.

Ben je enthousiast en heb je interesse in de functie?​

Mail dan je motivatiebrief en C.​V.​ naar personeelszaken@degoedevgo.nl o.​v.​v.​ ‘vacature Onderhoudstimmerman’.​
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie verzoeken wij je contact op te nemen met de afdeling Personeelszaken onder telefoonnummer 010-4344255.