Main content

Leerling Onderhoudstimmerkrachten gezocht!

Wij hebben altijd plaats voor gemotiveerde Leerling Onderhoudstimmerkrachten! Heb jij interesse om deel te nemen aan ons opleidingsprogramma en je te ontwikkelen als onderhoudstimmerkracht?


Wat houdt de functie in?

Als Leerling Onderhoudstimmerkracht ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken van de werkomgeving, het voorbewerken van ondergronden en voor plaatsing en herstel van eenvoudige houtconstructies. Je werkt altijd samen met een ervaren Onderhoudstimmerkracht en volgt diens aanwijzingen op. Je ontvangt gedetailleerde werkopdrachten en werkt volgens de instructies en werkmethoden van ons bedrijf, zoals omschreven in ons Personeelshandboek en Handboek Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Nadruk van de functie ligt op de uitvoerende handelingen van het timmerwerk en van aanverwante werkzaamheden zoals eenvoudig schilderwerk of glaszetwerk.

Waar kom je te werken?

In 1931 startte Pieter de Goede in Vlaardingen een schildersbedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot het huidige De Goede Vastgoedonderhoud. Van vader op zoon en zelfs op kleinzoon groeide het bedrijf uit tot een moderne professionele organisatie met ruim 100 werknemers.

De Goede Vastgoedonderhoud heeft zich van een traditioneel schildersbedrijf ontwikkeld tot partner in duurzaam vastgoedonderhoud voor diverse opdrachtgevers. De liefde voor het schildersambacht, de traditionele vakkennis en vakbekwaamheid zijn in de loop der jaren uitgebreid met moderne technieken, bouwkundig gevelonderhoud, het toepassen van energetische en veiligheidsmaatregelen, ondergrondinspecties, eigentijds materieel, onderhoudsscenario’s en dergelijke.

De hoofdvestiging is in Vlaardingen gehuisvest waar - buiten de voorbereidende en uitvoerende activiteiten voor deze vestiging - ook de directie en de afdelingen Administratie, P&O, Calculatie en Projectleiding zijn ondergebracht. Daarnaast is er een nevenvestiging in Dordrecht van waaruit de voorbereidende en uitvoerende activiteiten voor projecten in de regio Drechtsteden worden georganiseerd.

Wat verwachten we van jou?

Je bent voor ons de ideale kandidaat als je:
- een opleiding houtbewerking volgt op MBO-niveau;
- op een klantgerichte en dienstverlenende wijze met collega’s, opdrachtgevers en bewoners van sociale huurwoningen kunt communiceren;
- gemotiveerd bent om het vak in de praktijk te leren van ervaren leermeesters;
- flexibel, collegiaal en een echte teamplayer bent;
- een representatieve uitstraling hebt;
- zelfstandig en op tijd naar onze vestigingsplaats of werklocaties kunt reizen;
- de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst.

Wat bieden wij?

- Wij bieden je een uitdagende leer-/werkplek op verschillende projecten met ruimte voor ontwikkeling binnen een innovatief familiebedrijf met een informele werksfeer.
- Naast het volgen van jouw opleiding leer je het vak van Onderhoudstimmerkracht van ervaren collega's en maak je onderdeel uit van een team van vaklieden.  
Standplaats is Vlaardingen of Dordrecht. Werktijden zijn van 07.00 - 15.30 uur.

Ben je enthousiast en heb je interesse in een leer-/werkplek?

Mail dan je motivatiebrief én C.​V.​ (verplicht) naar personeelszaken@degoedevgo.nl o.​v.​v.​ ‘vacature Leerling Onderhoudstimmerkracht’.​
Vermeld in ​jouw motivatiebrief ook waar je deze vacature hebt gezien of gelezen.
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 010-4344255.

Acquisitie door recruitment-, detacherings- of uitzendbureaus: we waarderen uw enthousiasme om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp van buitenaf, dan nemen wij contact op met de bureaus waarmee wij graag samenwerken.