Main content

Koningsdag wordt dit jaar Woningsdag

Trots zijn we op de inzet, aanpassingsvermogen en bijdrage van onze medewerkers aan het doorgaan van onze werkzaamheden, waarbij er goed rekening wordt gehouden met de veiligheid en gezondheid van collega’s, partners en bewoners.


Koningsdag wordt dit jaar Woningsdag

Koningsdag gaat er dit jaar heel anders uit zien dan voorgaande jaren. Geen bezoek aan een stad in het land, geen Koningsspelen op scholen, geen charmante koningin Maxima in beeld, geen sportende prinsen en prinsessen en geen creatieve demonstraties door kinderen op Koningsdag.  

Samen staan we sterk

Deze Corona-periode beleeft iedereen op zijn of haar eigen manier. Maar we doen er bij De Goede Vastgoedonderhoud alles aan om hier samen doorheen te komen. Thuis en op het werk. Trots zijn we op de inzet, aanpassingsvermogen en bijdrage van onze medewerkers aan het doorgaan van onze werkzaamheden, waarbij er goed rekening wordt gehouden met de veiligheid en gezondheid van collega’s, partners en bewoners. Als waardering hiervoor ontvingen onze medewerkers speciaal voor Woningsdag een Sport- en spelpakket. 

Nationale toost

Op maandag 27 april om 16.00 uur toosten we tijdens de Nationale Toost niet alleen op de verjaardag van de Koning van Nederland, maar ook op de gezondheid van jou, je familie en alle andere dierbaren!