Main content

Gezocht: Planvoorbereider / Calculator

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Planvoorbereider / Calculator


Jouw uitdaging 

Als Planvoorbereider / Calculator ben je in staat om de klantvraag op een juiste wijze te vertalen. Je inventariseert en berekent aanwezige bouwkundige elementen voor een gespecificeerd werk/project. Je neemt werken op, beoordeelt de onderhoudssituatie door middel van ondergrondinspecties en ontwerpt - eventueel in overleg met collega’s - diverse onderhoudsscenario’s.
Daarnaast maak je berekeningen over de tijdsbesteding, materialen en hulpmiddelen waarbij je gebruik maakt van vastgestelde normen en kengetallen.
Tijdens de uitwerking neem je het initiatief voor overleg met collega’s, partners en de opdrachtgever om uitgangspunten te verduidelijken, dan wel alternatieven op hun haalbaarheid te toetsen. Je stelt voorstellen op en biedt ondersteuning in de werkvoorbereiding. Zodra een werk in opdracht is, zorg je voor een goede en gestructureerde overdracht aan de projectleider die verantwoordelijk is voor de uitvoeringsfase.
Je maakt deel uit van een team met o.a. 3 andere calculators en rapporteert aan het Hoofd Calculatie. Je informeert hem over de voortgang, ideeën, knelpunten en ontwikkelingen.
Je behandelt dossiers voor zowel de vestiging Vlaardingen als Dordrecht. Je standplaats is Vlaardingen. 

Jouw profiel 

- Je hebt een afgeronde opleiding op MBO 4-niveau en ervaring als zelfstandig calculator in schilderwerk en vastgoedonderhoud. 
- Jouw karakter kenmerkt zich als nieuwsgierig, proactief, ondernemend, samenwerkingsgericht, betrouwbaar en overtuigend.
- Je bent creatief, commercieel, cijfermatig sterk en gericht op kwaliteit en resultaten. 
- Je bent goed in staat om problemen grondig te analyseren en met praktische oplossingen te komen.
   (Ervaring vanuit de uitvoering zou van toegevoegde waarde zijn.)
- De Nederlandse taal beheers je goed in zowel woord als geschrift. 
- Je hebt ruime ervaring met MS Office en calculatiesystemen. Kennis en ervaring met Alert is hierbij een pré. 
- Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving, het Bouwbesluit en RGS (Resultaat Gericht Samenwerken).
- Je bent goed in staat om bouwtekeningen en plattegronden te lezen. 
- Je bent in het bezit van rijbewijs B. 

Waar kom je te werken 

De Goede Vastgoedonderhoud bestaat sinds 1931 en vanuit onze vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht zetten vakmensen zich continu in voor integraal onderhoud aan onroerend goed. 
Wij streven naar partnerschap met onze opdrachtgevers en continuïteit in de samenwerking met als belangrijke doelstelling het beheersbaar maken van het onderhoud aan hun vastgoed. 
Met ruim 100 collega’s werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en onze ketenpartners. Die samenwerking garandeert een betrouwbare levering van diensten, continue aandacht voor procesverbeteringen en minimalisering van faalkosten. 
Innovatief, betrokken, schoon, veilig én duurzaam zijn belangrijke kernwoorden voor ons. Vanuit die basis komen we met elkaar tot betere totaaloplossingen voor integraal vastgoedonderhoud. Tevreden relaties die profiteren van nieuwe inzichten en duurzame resultaten, dat is ons doel. 

Ons aanbod 

Wij bieden je een veelzijdige functie voor 32 tot 40 uur per week met veel vrijheid waar verantwoordelijkheid tegenover staat. 
Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. 
Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, faciliteren wij je met de beste middelen, ruimte voor ontplooiing en een prettige werksfeer. 
De functie is met uitzicht op een vast dienstverband. 

Solliciteren 

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met je! Solliciteer (met cv en motivatie) of neem voor nadere informatie contact op met Marisanne van Yperen of Amela Neslanović van de afdeling Personeelszaken via personeelszaken@degoedevgo.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.