Main content

Ervaren Onderhoudstimmerkrachten gezocht!

Wij zijn op zoek naar ervaren, gemotiveerde Onderhoudstimmerkrachten die fulltime beschikbaar zijn! Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!


Wat houdt de functie in?

Als Onderhoudstimmerkracht ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. De voorbereidingen voor het werk worden getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Tot jouw werkgebied behoort de plaatsing van ramen, kozijnen en gevelelementen, de sanering van door houtrot aangetast houtwerk en de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk. Daarnaast verricht je werkzaamheden op aanverwante werkgebieden zoals eenvoudig schilderwerk, metselwerk, stucwerk of glaszetwerk, wanneer deze direct verband houden met jouw werkzaamheden of noodzakelijk zijn om die werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het gaat daarbij om kleinschalige werkzaamheden van een routinematig karakter. Je ontvangt gedetailleerde werkopdrachten en instructies van je teamleider/voorman of projectleider en werkt volgens de instructies en werkmethoden van ons bedrijf zoals omschreven in ons Personeelshandboek en Handboek Veiligheid, Gezondheid en Milieu. 

Waar kom je te werken?

In 1931 startte Pieter de Goede in Vlaardingen een schildersbedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot het huidige De Goede Vastgoedonderhoud. Van vader op zoon en zelfs op kleinzoon groeide het bedrijf uit tot een moderne professionele organisatie met ruim 100 werknemers.

De Goede Vastgoedonderhoud heeft zich van een traditioneel schildersbedrijf ontwikkeld tot partner in duurzaam vastgoedonderhoud voor diverse opdrachtgevers. De liefde voor het schildersambacht, de traditionele vakkennis en vakbekwaamheid zijn in de loop der jaren uitgebreid met moderne technieken, bouwkundig gevelonderhoud, het toepassen van energetische en veiligheidsmaatregelen, ondergrondinspecties, eigentijds materieel, onderhoudsscenario’s en dergelijke.

De hoofdvestiging is in Vlaardingen gehuisvest waar - buiten de voorbereidende en uitvoerende activiteiten voor deze vestiging - ook de directie en de afdelingen Administratie, P&O, Calculatie en Projectleiding zijn ondergebracht. Daarnaast is er een nevenvestiging in Dordrecht van waaruit de voorbereidende en uitvoerende activiteiten voor projecten in de regio Drechtsteden worden georganiseerd.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken gemotiveerde, accurate en deskundige collega's. Je bent, naast vakbekwaam, flexibel, oplossingsgericht, collegiaal, een echte teamplayer.
Je bent voor ons de ideale kandidaat als je:
-  meerdere jaren als Onderhoudstimmerkracht werkzaam bent geweest;
-  kennis hebt van houtbewerking op MBO-niveau;
-  kennis hebt van wet- en regelgeving m.b.t. milieu en veiligheid;
-  op een klantgerichte en dienstverlenende wijze met collega’s, opdrachtgevers en bewoners van sociale huurwoningen kunt communiceren;
-  in het bezit bent van rijbewijs B;
-  een representatieve uitstraling hebt;
-  de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst.

Wat bieden wij jou?

- Wij bieden je een uitdagende full-time functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een innovatief familiebedrijf met een prettige en informele werksfeer op verschillende projecten.
- Het arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en afgestemd op de CAO Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. 
- Daarnaast krijg je scholing om je eventueel verder te specialiseren en/of kennis up-to-date te houden.
- Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie voor een vast dienstverband.
Standplaats is Vlaardingen of Dordrecht. Werktijden zijn van 07.00 - 15.30 uur.

Ben je enthousiast en heb je interesse in de functie?​

Mail dan je motivatiebrief én C.​V.​ naar personeelszaken@degoedevgo.nl o.​v.​v.​ ‘vacature Ervaren Onderhoudstimmerkracht’.
Vermeld in ​jouw motivatiebrief ook waar je deze vacature hebt gezien of gelezen.
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 010-4344255.

Acquisitie door recruitment-, detacherings- of uitzendbureaus: we waarderen uw enthousiasme om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat voor deze vacature. We vullen deze functie echter zelf in. Mochten we interesse hebben in hulp van buitenaf, dan nemen wij contact op met de bureaus waarmee wij graag samenwerken.