Main content

Ervaren allround timmerkracht met ambities richting uitvoering gezocht!

 In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround timmerkracht die de rechter- en linkerhand kan zijn voor onze Uitvoerder Bouwkundig Onderhoud.


Wat houdt de functie in?

Je bent primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk en het monteren van deuren en ramen incl. het beglazen daarvan.
Daarnaast bestaat er in verband met de toename van bouwkundige werkzaamheden steeds meer behoefte aan ondersteuning van de Uitvoerder Bouwkundig Onderhoud. Denk hierbij aan het inspecteren van bouwelementen, het inventariseren van houtrot en het inmeten van te vervangen onderdelen. De resultaten lever je vervolgens op een dusdanige wijze aan dat de werkzaamheden gecalculeerd kunnen worden en de juiste onderdelen besteld kunnen worden. Zodra de bestelde materialen in huis zijn, zet je ze klaar voor transport naar de werken.
Incidenteel verwerk je (prefab) onderdelen in de eigen machinale werkplaats en waar nodig plaats je deze zelf op het werk. De werkplaats houd je schoon en je zorgt ervoor dat de voorraad van standaard materialen op peil is.
Het afhandelen van klachten die betrekking hebben op uitgevoerde bouwkundige werkzaamheden behoort tevens tot je werkzaamheden.

Waar kom je te werken?

Bij De Goede Vastgoedonderhoud zijn wij voor onze opdrachtgevers het deskundige aanspreekpunt voor integrale onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed. Zo streven wij naar partnerschap met onze opdrachtgevers en continuïteit in de samenwerking met als belangrijke doelstelling het beheersbaar maken van het onderhoud aan hun vastgoed.
Met ruim 100 collega’s werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners. Die samenwerking garandeert een betrouwbare levering van diensten, continue aandacht voor procesverbeteringen en minimalisering van faalkosten.
Innovatief, betrokken, schoon, veilig én duurzaam zijn belangrijke kernwoorden voor ons. Dat is de ontwikkeling die De Goede VGO heeft doorgemaakt en die we dagelijks in de praktijk brengen. Het kan anders, het kan beter: meer weten, meer kunnen, meer bieden. Betere totaaloplossingen voor integraal vastgoedonderhoud. Tevreden relaties die profiteren van nieuwe inzichten en duurzame resultaten, dat is ons doel.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een gemotiveerde, accurate en deskundige collega. Je bent naast vakbekwaam, flexibel, collegiaal, een echte teamplayer en oplossingsgericht. Je bent voor ons de ideale kandidaat als je:
- in het bezit bent van zowel het diploma ‘Allround Timmerman’ als een geldig VCA certificaat
- kennis hebt van relevante houtbewerking, inclusief materiaal- en gereedschapskennis (op MBO niveau)
- interesse hebt in innovatieve ontwikkelingen op het vakgebied
- kennis van wet- en regelgeving m.b.t. milieu en veiligheid hebt
- cijfermatig inzicht hebt
- met een computer overweg kunt
- op een klantgerichte en dienstverlenende wijze met collega’s/klanten/bewoners kunt communiceren
- pro-actief en creatief meedenkt in oplossingen
- in het bezit bent van Rijbewijs B
- een representatieve uitstraling hebt
- de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een innovatief familiebedrijf met een prettige en informele werksfeer. Het arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en afgestemd op de CAO Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie voor een vast dienstverband.

Ben je enthousiast en heb je interesse in de functie?

Mail dan je motivatiebrief en C.V. naar personeelszaken@degoedevgo.nl  o.v.v. ‘Allround timmerkracht’.
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie verzoeken wij je contact op te nemen met de afdeling Personeelszaken onder telefoonnummer 010-4344255.