Main content

De Goede VGO trotse sponsor van Dordtse Santa on Tour 2020

De traditionele Santa Run in Dordrecht werd dit jaar vanwege de strikte coronamaatregelen een Santa on Tour. Leden van de Rotary Club Dordrecht gingen verkleed als kerstman op pad om wensen van meer dan 80 Dordtenaren in vervulling te laten gaan.


Inwoners van Dordrecht konden vanaf donderdag 5 november via de website  Santaontour.nl  een wens invullen voor zichzelf of voor iemand die wel een steuntje in de rug kon gebruiken tijdens de donkere dagen voor kerst.  Dat kon ook een babbeltje en gezelligheid tegen eenzaamheid zijn.

Uit alle ingestuurde wensen wordt een selectie gemaakt en deze liet de Rotary Club Dordrecht in vervulling gaan tijdens de Santa on Tour, waarbij ze persoonlijk in Santapakken bij de mensen langs gingen om hen te verrassen! 
En ook de nieuwe corona teststraat in Dordrecht is door een aantal vrijwilligers van de Rotary Club Dordrecht in kerstsfeer gebracht waarmee zowel de medewerkers als bezoekers een hart onder de riem werd gestoken.

En dat allemaal dankzij de bijdrage van alle sponsors van de Rotary Santa on Tour. De volgende editie is volgend jaar op 17 december. Wil je ook sponsor worden? Kijk dan op www.rotarysantarundordrecht.nl

Bekijk hier de aftermovie of lees het artikel in het AD .

Fotocredits: Victor van Breukelen voor het AD