Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Nieuwjaarsontbijt 2019 De Goede Vastgoedonderhoud

Lekker begin van het nieuwe jaar!

14/01/2019

Wie erbij was (vrijwel iedereen), weet het: 2019 is goed begonnen met een inmiddels traditioneel gezamenlijk, gezellig en gezond ontbijt.

Lees verder

Vacature Go get that Job

Ervaren allround timmerkracht met ambities richting uitvoering gezocht!

10/01/2019

 In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround timmerkracht die de rechter- en linkerhand kan zijn voor onze Uitvoerder Bouwkundig Onderhoud.

Lees verder

Vacature Go get that Job

(Leerling) Onderhoudstimmerman gezocht!

10/01/2019

De Goede Vastgoedonderhoud is op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudstimmerman die fulltime beschikbaar is! Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!

Lees verder

Trainingen tijdens winterstop bij De Goede VGO - KOVA

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

09/01/2019

Het mag duidelijk en vanzelfsprekend zijn: wij doen er alles aan onze collega's niet alleen te waarschuwen, maar ook te instrueren. Zeker waar het ieders veiligheid betreft. Vandaar de trainingen die in de winterstop werden georganiseerd.

Lees verder

Marco de Waal, projectleider De Goede Vastgoedonderhoud

Nieuwe projectleider in Vlaardingen

09/01/2019

Even voorstellen: Marco de Waal

Lees verder