Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Sinterklaas 2020

Een gezellig Sinterklaasfeest

05/12/2020

Wie zoet is, krijgt lekkers van De Koekfabriek....

Lees verder

Gerco de Heer

Gerco vertelt meer over zijn nieuwe functie als onderhoudstimmerkracht.

30/11/2020

 Ik ben Gerco de Heer, 32 jaar jong. Op 1 september 2020 ben ik begonnen bij De Goede als Onderhoudstimmerman.

Lees meer over Gerco's ervaringen

MVO Jaarverslag 2019 coverbeeld

MVO Jaarverslag 2019

13/10/2020

Sociale en maatschappelijke normen en waarden heersen al generaties lang binnen ons bedrijf. Behalve dat De Goede Vastgoedonderhoud innovatief en betrokken is, staan de woorden schoon, veilig én duurzaam centraal binnen onze organisatie. Hoewel we daar zelf niet altijd direct invloed op hebben, kunnen we er binnen onze omgeving wel alles aan doen om haalbare stappen te zetten. Omdat we het zelf nodig vinden om onze verantwoordelijkheid te nemen en sociaal ondernemen duurzaam te verankeren binnen onze organisatie.

SAMEN WERKEN AAN DUURZAAMHEID! Zo doen we dat!

Vacature Go get that Job

Ervaren Onderhoudstimmerkrachten gezocht!

05/10/2020

Wij zijn op zoek naar ervaren, gemotiveerde Onderhoudstimmerkrachten die fulltime beschikbaar zijn! Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!

Solliciteer nu!

Vacature Go get that Job

Leerling Onderhoudstimmerkrachten gezocht!

01/10/2020

Wij hebben altijd plaats voor gemotiveerde Leerling Onderhoudstimmerkrachten! Heb jij interesse om deel te nemen aan ons opleidingsprogramma en je te ontwikkelen als onderhoudstimmerkracht?

Lees hier hoe je in aanmerking kunt komen!