Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Logo elk groep

De Goede Vastgoedonderhoud is onderdeel van elk® groep.

22/03/2022

elk® groep breidt verder uit. Voortaan is De Goede Vastgoedonderhoud onderdeel van het toonaangevende renovatie- en onderhoudsbedrijf. 

Lees hier het hele persbericht

Beng eisen EnergiePrestatieCoëfficiënt EPC

Ben jij al thuis in de nieuwe regels en eisen voor BENG?

01/01/2022

Waar voorheen de energieprestatiecoëfficiënt (EPC) iets zei over hoe zuinig een gebouw is, gelden sinds 1 januari 2021 de nieuwe eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Ook wij hebben hier als onderhoudsprofessionals mee te maken.

Lees meer over de BENG-eisen

Gruttoflat HW Wonen ondertekening ovk

De Gruttoflat in Strijen krijgt een grondige opknapbeurt.

20/10/2021

Het uiterlijk krijgt een make-over, het wooncomfort wordt verbeterd én er worden veel verduurzamingsmaatregelen toegepast. Vorige week werd de overeenkomst tussen eigenaar HW Wonen, aannemer De Goede Vastgoedonderhoud en gebruiker Cavent ondertekend.

Het werk kan van start.

IJstraktatie ijscowagen roadtour vastgoedonderhoud

De ijscoman kwam naar ons toe deze zomer!

15/09/2021

Wie wil er nou niet getrakteerd worden op een heerlijk ijsje? En wat waren onze medewerkers blij verrast toen de ijscowagen aan kwam rijden.

Super cool!

Wijzonolbos partner De Goede VGO

Samen het groen terugbrengen in het bos.

20/07/2021

Wij zijn partner van klimaatbestendig Wijzonolbos! Met onze bijdrage voor het planten van 67 bomen compenseren wij ca. 200 buiten schilderbeurten.

Lees hier het persbericht