Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

SROI De Goede Vastgoedonderhoud

Social Return on Investment biedt intrinsieke meerwaarde

13/01/2021

Als werkgever willen wij sociaal ondernemen (Social Return on Investment). We vinden het onze verantwoordelijkheid om binnen onze organisatie medeburgers, die aan de zijlijn staan van of met een afstand tot de werkmaatschappij, een ingang te bieden om toe te treden tot het arbeidsproces met een reële en structurele kans op een blijvende plek in de werkmaatschappij. 

Lees verder!

Denkstof

Denkstof: Vakmensen maken het…verschil

12/01/2021

Wees als een vakman/vakvrouw.Klinkt mooi, maar hoe doen we dat? Duidelijk is dat als je iets met liefde, aandacht en toewijding doet, het duurzaam waarde creëert en iedereen moois brengt

Lees verder

Santa on Tour 2020

De Goede VGO trotse sponsor van Dordtse Santa on Tour 2020

21/12/2020

De traditionele Santa Run in Dordrecht werd dit jaar vanwege de strikte coronamaatregelen een Santa on Tour. Leden van de Rotary Club Dordrecht gingen verkleed als kerstman op pad om wensen van meer dan 80 Dordtenaren in vervulling te laten gaan.

Lees verder

IKV Estafette

IKV Estafette - Interview met Pieter Hans de Goede

21/12/2020

“Door meer procesverbeteringen in het bedrijf door te voeren kunnen we nog efficiënter werken. Zo kunnen we onze opdrachtgevers namelijk nog beter helpen om hun onroerend goed beheersbaar te onderhouden en beheren.”

Lees hieronder het hele interview met IKV Ondernemend Vlaardingen.