Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Rob van Tongeren 40 jarig jubileum - met Pieter Hans de Goede

40-jarig jubileum Rob van Tongeren

20/09/2016

Op 23 augustus 2016 was onze Voorman/Teamleider, Rob van Tongeren, 40 jaar in dienst bij De Goede VGO. Hij werd op het werk verrast door Pieter Hans de Goede, Cees de Goede en Marisanne van Yperen met een traditioneel cadeau en gebak.

Lees verder

pand de goede vlaardingen

Komkommertijd? ..... niet voor De Goede Vastgoedonderhoud!

26/07/2016

Met veel plezier doorgaan, zo doen wij dat deze zomer. Voor wie ons nodig heeft tijdens de bouwvak (25 juli - 12 augustus) zijn we gewoon bereikbaar.

Lees verder

Steigers bewoonde situatie De Goede Vastgoedonderhoud

Steiger met afscherming staat er strak bij!

13/07/2016

In de Hoogenwaardstraat in Rotterdam heeft De Goede VGO in opdracht van Woonstad Rotterdam een steiger met afscherming geplaatst in een bewoonde situatie. Het gevelonderhoud dat hier wordt verricht levert hierdoor veel minder overlast op.

Lees verder

RGS-training De Goede Vastgoedonderhoud

RGS-training: coaching 'on the job'

13/07/2016

Resultaatgerichte samenwerking in het onderhoudsproces is ook van invloed op de relatie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Zo nemen opdrachtgevers steeds meer een regisserende rol op zich, terwijl de rol van opdrachtnemers, de onderhoudsbedrijven, belangrijker wordt.

Lees verder

Innovatieve verlijmtechieken met Accoya- en Merantihout

Innovatieve verlijmtechnieken met Accoya- en Merantihout

30/06/2016

De Goede Vastgoedonderhoud heeft recent een onafhankelijke test uitgevoerd met verschillende verlijmtechnieken van houten delen.

Lees verder