Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Personeels BBQ 2015 - bij BBQ - in schildersoutfit

Jaarlijkse personeels BBQ

24/06/2015

Ieder jaar vindt er voor de medewerkers van De Goede Vastgoedonderhoud een zomer BBQ plaats.

Lees verder

WTC gebouw

De Goede Vastgoedonderhoud op People's Business 2015

15/01/2015

Op woensdag 14 en donderdag 15 januari 2015 was het weer zover! Toen vond het People's Business Network Event plaats, dat jaarlijks wordt gehouden in het Beurs-World Trade Center in Rotterdam. People's Business is een begrip binnen de regio Rijnmond, waar veel toonaangevende Rotterdamse bedrijven graag aan deelnemen. Uiteraard waren wij ook dit jaar weer aanwezig.

Lees verder