Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Jongerenakkoord - Rotterdams Jongerenakkoord ondertekent door De Goede VGO

De Goede VGO ondertekent Rotterdamse Jongerenakkoord

21/02/2017

Investeren in jongeren met als doel dat meer jongeren aan de slag gaan als schilder. Dat is de belangrijkste pijler van het Jongerenakkoord dat woensdag 15 februari 2017 werd ondertekend door De Goede VGO, 4 andere vastgoedonderhoudsbedrijven, Vakbroeders en de Rotterdamse wethouder Maarten Struivenberg (Werkgelegenheid en Economie). Ongeveer 25% van de schilders is ouder dan 55 jaar. Over een aantal jaren is de uitstroom in de schilders- en onderhoudsbranche groter dan de instroom, terwijl de vraag naar goed opgeleide vakmensen toeneemt.

Lees verder

Albert Schweitzer Ziekenhuis - locatie Dordwijk - Dordrecht

Goed begin van 2017: start onderhoud ASZ Dordrecht

10/01/2017

Deze maand starten de onderhoudswerkzaamheden aan het Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht, locatie Dordwijk.

Lees verder

Penta College - Spijkenisse - hoofdgebouw

Energetische aanpassingen Penta College CSG, Spijkenisse

10/01/2017

Het Penta college CSG Scala Rietvelden in Spijkenisse bestaat uit een gebouwencomplex van 6 blokken en huisvest zo'n 1.000 leerlingen. Dankzij de werkzaamheden van De Goede VGO zitten deze leerlingen er nu stukken comfortabeler bij in de zomer- en winterperiode.

Lees verder

Man planning

Quickscan d.m.v. een speciale app waarbij de conditie van vastgoed in kaart wordt gebracht.

10/01/2017

De Goede VGO is geselecteerd als partner van Havensteder. November vorig jaar vond de officiële ondertekening plaats van een 14-jarig contract voor gevelonderhoud. De Goede VGO mag in samenwerking met 5 co-partners het bezit van Havensteder voorzien van gevelonderhoud!

Lees verder

VGO-keur

De Goede VGO trots op verlenging van certificaat VGO-keur!

09/01/2017

Het gerenommeerde certificatie-instituut KIWA heeft ons VGO-certificaat verlengd. "Op alle fronten behaalden wij bijna de maximale score! Daar kunnen we als team trots op zijn!", aldus Pieter Hans de Goede.

Lees verder