Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

elk Topmiddag 14 oktober 2022

Terugblik TOPMIDDAG elk® groep

18/10/2022

Een voor een druppelden de collega’s van De Goede, VIOS en elk® binnen op de KNVB Campus in Zeist. Een groep van ongeveer 400 collega’s ontmoeten elkaar tijdens de gezellige en inspirerende elk® Teammiddag. 

Lees hier alles over deze inspirerende middag!

Gruttoflat Strijen - feestelijke oplevering

Feestelijke oplevering renovatie en verduurzaming Gruttoflat in Strijen.

01/07/2022

Het team van De Goede VGO werd verrast met bloemen, tekeningen en zelfgemaakte cadeautjes van de bewoners. 

Lees verder

Zwolse Hoek Scheveningen eindresultaat

Metamorfose appartementencomplex De Zwolse Hoek in Scheveningen

16/06/2022

Het appartementencomplex De Zwolse Hoek in Scheveningen, met uitzicht op de boulevard en het strand, heeft een ware metamorfose ondergaan. Bijna alles aan de buitenzijde van het gebouw is vernieuwd. Eyecatcher zijn de glazen panelen met fotografisch ontwerp van een duinlandschap dat de voorzijde van het gebouw siert. Daarmee is de transformatie van het complex met 99 appartementen en een bedrijfsruimte compleet. 

Lees hier meer over dit bijzondere project

Vacature vierkant

Vacature (Bouwkundig) Projectleider

13/04/2022

Zit organiseren in je bloed? Ben je de kartrekker die anderen motiveert om het beste uit zichzelf te halen? Krijg je er energie van om projecten vanaf de initiatieffase mee te bedenken en vervolgens te realiseren? Op tijd, veilig en binnen budget? En vind je het ook nog eens fijn om samen met jouw collega’s te zorgen voor een ultieme klantbeleving? Dan zoeken we jou! Voor onze klantteams in Vlaardingen zijn we op zoek naar een energieke en communicatieve (bouwkundige) projectleider.

Interesse? Solliciteer dan snel!