Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Vacature De Goede - standaard zonder tekst

Gezocht: Ervaren P&O adviseur (32-40 uur)

18/09/2018

Ben jij de ervaren P&O adviseur die van afwisseling houdt, makkelijk schakelt en graag een vraagbaak is voor allerlei P&O gerelateerde zaken? Vind je het leuk om binnen een informele omgeving te werken, bij een organisatie in ontwikkeling? Dan ben jij mogelijk de collega die wij zoeken!

Lees verder

De Goede VGO - Foto e-mailing Wegens vakantie geopend

Wegens vakantie geopend!

17/07/2018

Voor ons geen vakantiesluiting en voicemail: wij blijven gewoon bereikbaar en inzetbaar. Dus ook tijdens de bouwvak.

Lees verder

De Goede VGO - Henk-Korteweg-Onderhoudsadviseur

Onderhoudsadviseur Henk Korteweg aan het woord!

17/07/2018

“Na mijn schildersloopbaan ben ik na een open sollicitatie in 2001 gestart als assistent-calculator bij, destijds nog, De Goede Schilders. In 2007 verhuisde ik uit de regio en ging elders werken. Maar sinds medio 2016 ben ik weer terug bij De Goede VGO. En met veel plezier. De Goede VGO is een familiebedrijf met een goede naam en uitstraling. Er heerst een familiaire, informele sfeer en er wordt uiterst professioneel gewerkt.”

Lees verder

Vacature De Goede - standaard zonder tekst

De Goede VGO zoekt kwaliteit

17/07/2018

Wij zijn altijd op zoek naar en willen graag praten met ervaren, vakbekwame en betrouwbare toekomstige collega's: onderhoudsschilders, onderhoudstimmerlieden en voorman-teamleiders. Bovendien hebben wij altijd plaats voor leerlingen. We nodigen je dus van harte uit iets van je te laten horen! Momenteel hebben wij de volgende concrete vacatures: Timmerman en Leerling Timmerman.

Lees verder

De Goede VGO - Foto e-mailing AVG

De nieuwe AVG-wetgeving waakt over uw privacy

17/07/2018

Inmiddels is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uiteraard voldoen wij aan deze nieuwe wetgeving, want ook wij vinden uw privacy heel belangrijk.

Lees verder