Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Complimentendag 2023

1 maart Nationale Complimentendag

01/03/2023

Vandaag werden de TOPPERS van De Goede Vastgoedonderhoud door elk® groep blij verrast met een lekkere complimentenbox. Wat zijn wij blij met onze collega's. Een groot compliment en een dankjewel aan al onze toppers voor hun inzet.

Lees verder

Vacature - standaardafbeelding

Vacature Voorman/Teamleider regio Rotterdam/Den Haag

22/02/2023

Ben jij een Voorman/Teamleider die het prachtig vindt om het beste uit zijn team te halen? Houd je ervan om dagelijks contact te hebben met bewoners van sociale huurwoningen of gebruikers van gebouwen die jij samen met je team renoveert? Krijg je er energie van om projecten op tijd, veilig en met een hoge bewonerstevredenheid te realiseren? Dan zoeken wij jou bij De Goede Vastgoedonderhoud voor de regio Groot Rotterdam/Den Haag.

Interesse? Solliciteer dan snel!

elk Topmiddag 14 oktober 2022

Terugblik TOPMIDDAG elk® groep

18/10/2022

Een voor een druppelden de collega’s van De Goede, VIOS en elk® binnen op de KNVB Campus in Zeist. Een groep van ongeveer 400 collega’s ontmoeten elkaar tijdens de gezellige en inspirerende elk® Teammiddag. 

Lees hier alles over deze inspirerende middag!

Gruttoflat Strijen - feestelijke oplevering

Feestelijke oplevering renovatie en verduurzaming Gruttoflat in Strijen.

01/07/2022

Het team van De Goede VGO werd verrast met bloemen, tekeningen en zelfgemaakte cadeautjes van de bewoners. 

Lees verder