Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Bloemenboeket jubileum 90 jaar

Wie jarig is trakteert ....

19/05/2021

Ons bedrijf bestaat 90 jaar. En daar zijn we best trots op!

Weten hoe we onze medewerkers in het zonnetje hebben gezet?

Gebakjes

Hiep hiep hoera! De Goede VGO bestaat 90 jaar.

16/04/2021

Wij zijn trots op het bereiken van deze mijlpaal. En daar wilden wij al onze medewerkers van mee laten smullen. Vanochtend reden onze projectleiders naar alle werken om gebakjes uit te delen.

Lees meer over onze geschiedenis!

Trivire ondertekening RGS overeenkomst

De Goede VGO en Trivire tekenen overeenkomst Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

16/04/2021

Deze week hebben Trivire, Elk Zwijndrecht BV, De Goede Vastgoedonderhoud en Roza VGO Zuid gezamenlijk getekend voor het uitvoeren van onderhoudsprojecten die op de manier van Resultaatgericht Samenwerken worden uitgevoerd. Pieter Hans de Goede reikte aan Tinka van Rood, directeur-bestuurder van Trivire, de gloednieuwe Leidraad RGS uit die afgelopen dinsdag 13 april 2021 gelanceerd werd door OnderhoudNL. 

Lees hier het volledige persbericht van Trivire!

Vacatures bij De Goede Vastgoedonderhoud

Vacature: Junior Calculator/Inspecteur

29/03/2021

De Goede Vastgoedonderhoud, met vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht, is in verband met de groei van de organisatie per direct op zoek naar een Junior Calculator/Inspecteur ter versterking van ons team! 

Interesse? Lees snel verder.

Vacature Planontwikkelaar

Vacature: Planontwikkelaar RGS

29/03/2021

De Goede Vastgoedonderhoud, met vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht, is in verband met de groei van de organisatie per direct op zoek naar een ervaren Planontwikkelaar RGS ter versterking van ons team! 

Interesse? Lees snel verder.