Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Vacature De Goede - standaard zonder tekst

Gezocht: Planvoorbereider / Calculator

08/08/2019

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Planvoorbereider / Calculator

Lees verder

Voetbaltoernooi VVGZ 2019 - deelname De Goede VGO

De Goede VGO scoort met gezelligheid op het Bedrijventoernooi van V.V.G.Z. in Zwijndrecht

11/06/2019

Afgelopen vrijdag deed, voor de tweede keer op rij, een team van De Goede VGO mee met het Jan Hamer Bedrijventoernooi bij V.V.G.Z. in Zwijndrecht. Onze mannen zetten hun beste beentje voor en hielden zich goed aan het motto 'Meedoen is belangrijker dan winnen' en scoorden helaas geen doelpunten. Toch hebben zij hun doel bereikt: samen met collega's een sportprestatie leveren, teamspirit en veel gezelligheid. Samen sporten is gezond en fun!
Herculan, van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!

Lees verder

Staedion - symposium Resultaat Gericht Samenwerken (RGS)

De taart én de samenwerking smaken naar meer!

12/04/2019

Samen met 7 RGS schildersbedrijven organiseerde Staedion in Hotel des Indes een mini symposium. Om officieel 20 jaar Resultaat Gericht Samenwerken te vieren!

Smul verder

Kennissessie Wet Natuurbescherming

Kennissessie Wet Natuurbescherming

21/03/2019

Sinds 1 januari 2017 is de Wet Natuurbescherming (WNB) van kracht. Dit is een Europese wet die ervoor moet zorgen dat bepaalde dier- en plantensoorten worden beschermd bij ruimtelijke ingrepen.

Lees verder

Nieuwjaarsontbijt 2019 De Goede Vastgoedonderhoud

Lekker begin van het nieuwe jaar!

14/01/2019

Wie erbij was (vrijwel iedereen), weet het: 2019 is goed begonnen met een inmiddels traditioneel gezamenlijk, gezellig en gezond ontbijt.

Lees verder