Main content

Actueel

De Goede Vastgoedonderhoud is voortdurend in de weer met productinnovaties, nieuwe plannen en projecten. Maar ook met sportieve prestaties en sociale en personele activiteiten. Daarnaast zijn we ook te vinden op bijeenkomsten waar we duidelijk laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Als het maar even kan doen we hier verslag van.

Corona bedankmail relaties De Goede Vastgoedonderhoud

SAMEN VEILIG DOORWERKEN!

01/04/2020

Het zijn bijzondere tijden en niemand weet voor hoelang. Het Coronavirus raakt ons allen in het diepst van ons hart. Juist nu is begrip en aandacht voor elkaar belangrijk. Alleen door veilig samen te werken zullen we hier doorheen komen.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Henkespand Voorhaven Delfshaven Rotterdam

Bijzondere ontdekking door onze collega’s tijdens schilderwerk

25/02/2020

Henkespand te Delfshaven, Rotterdam (bouwjaar 1808)
Schilderwerkzaamheden aan historisch pand namens Stadsherstel Historisch Rotterdam.

Meer weten over deze 'gouden' ontdekking?

Woonkracht10 selecteert De Goede Schilders als ketenpartner

Woonkracht10 kiest ook de komende jaren voor De Goede als ketenpartner

13/02/2020

Woonkracht10 heeft 6 onderhoudsbedrijven (Willems, Weijman, Smits, Rutges, Hemubo en De Goede Vastgoedonderhoud) geselecteerd om haar ambitieuze plannen voor verduurzaming in de Drechtsteden de komende jaren te realiseren.

Lees meer over deze ketensamenwerking

Nieuwjaarsontbijt 2020

Een goede start van het nieuwe jaar!

15/01/2020

Aan het begin van het nieuwe jaar starten we traditiegetrouw met een nieuwjaarsontbijt voor al onze medewerkers. We staan even stil bij het vorige jaar en kijken samen vooruit naar het komende jaar. Met het nieuwe Personeelshandboek en Veiligheidshandboek onder de arm ging iedereen weer vol energie aan de slag. Wij wensen iedereen een gezond en succesvol 2020!

Lees verder

Diploma-uitreiking Lesley en Kevin

Lesley Vollebregt en Kevin Hooimeijer geslaagd voor opleiding Technisch Adviseren Vastgoed

18/12/2019

Door Marcel van der Borden, manager Vakopleidingen van het Nimeto, kregen Kevin Hooimeijer en Lesley Vollebregt vandaag hun diploma uitgereikt. Zij hadden met een uitstekend resultaat de opleiding afgerond.

Lees verder